NT Reach4Life Comandă aici

Această ediție specială a Noului Testament Reach4Life “Alege Viața” se adresează în special tinerilor, ajutând-i să biruiască tentațiile sexuale înainte de căsătorie. Este un Nou Testament complet conținând cea mai nouă traducere în limba română. Secțiunea introductivă precum și cea de încheiere, reprezintă fiecare câte o chemare la revoluție.Pagini: 672


Format: 105 x 140


Coperta: carton lucios (plastificat)

  • Secțiunea introductivă cuprinde Revoluția sexuală ce este deschisă de un mesaj cu titlul „Sinucidere prin sex”.
  • Secțiunea finală cuprinde Revoluția spirituală “Alege Viața”. – mesajul acesteia conține un plan complet de salvare și scoate în evidență adevărurile puternice ale Noului Testament.

Acest Nou Testament este realizat sub forma unei mari Călătorii, ea conține patru aventuri minunate create într-o formă cu totul nouă de „a sări” de la o pagină la alta dar bineînțeles având și o hartă după care tânărul se poate ghida.

Aceste aventuri sunt: Găsește Credința, Începe să Crești, Iubește Viața și Alege Schimbarea special concepute pentru a aduce speranță dar și ajutor tinerilor.


Fiecare carte a Noului Testament conține o introducere completă numită „pe scurt”. Aceasta ajută cititorul să înțeleagă cartea și relevanța ei pentru viețile noastre. Apoi din loc în loc sunt inserate articolele ca: “Săpând mai adânc” – unde se aprofundează ideea din respectiva carte, Rubrica “Tinere stele” – scoate în evidență personajele pozitive a cărți. “Respect” – Moralitate și “Wow” – sunt flash-uri scurte despre o idee interesantă.

Fiecare călătorie este presărată cu “Fărâme de realitate”. Aceste articole ne răspund cu căldură la întrebări legate de sexualitate cum ar fi: sarcina, pornografia, singurătatea, infecții cu transmitere pe cale sexuală, abuz sexual și altele.


Cartea este concepută pentru studiu în grupuri, sau individual.

Pentru grupuri avem manual adițional precum și resurse media.
©Copyright 2012 Credo Music. All Rights Reserved.