MACKIE 2404VLZ4


Mackie ne-a atras atenția vara trecută cu noul mixer analogic 2404VLZ4 (24 canale / 4 subgrupuri) și 3204VLZ4 (32 canale / 4 subgrupuri). Acestea includ preamplificatoare de microfon Onyx pe fiecare canal, efecte digitale cu posibilitate de trimitere pe două căi, precum și suport de înregistrare pe USB.

De remarcat este menținea prin care producătorul anunță că se pot folosi plug-ins din computer folosind ieșirile auxiliare 5/6.

Butoanele rotative sunt sigilate, astfel încât, dacă cineva scapă cafeua pe mixer, lichidul nu pătrunde în potențiometre. (Despre cele liniare nu se menționează nimic).

Ca o privire generală, culorile butoanelor sunt foarte bine alese, mai ales că butonul prin care se face alegerea frecvenței pe medii are culoare diferită. Ieșirea pentru înregistrare pe USB poate fi aleasă de pe ieșirea generală, ieșirile auxiliare, sau subgrupe. De asemenea, subgrupele și patru canale de intrare sunt prevăzute cu un compresor având un singur buton de reglaj.

In final, acesta este un alt model analogic cu anumite funcții digitale, totuși nu la fel de funcționale precum Yamaha MGP24. Prețul de vânzare este aproximativ 1.300 EUR. Pentru aflarea celui mai mic preț, sau asistență pentru cumpărare, ne puteți scrie AICI.


©Copyright 2012 Credo Music. All Rights Reserved.