Bine aţi venit!

Vă mulţumim pentru că vizitaţi pagina aceasta.

Nu pretindem că suntem cei mai buni, însă facem totul pentru a vă ajuta la fructificarea talentului dumnevoastră muzical, în acelaşi timp oferindu-vă experienţa şi resursele noastre acumulate pe parcursul a peste 40 de ani de activitate în România şi Suedia.


Despre studio

În prezent dispunem de două studiouri cu dimensiuni și caracteristici diferite, complet echipate pentru înregistrare analogică și digitală. Pe lângă acestea dispunem și de un studio mobil complet digital cu 24 de canale.


În cazul în care aveți nevoie de serviciul nostru chiar și numai pentru realizarea unui singur track (tobe, chitară, bass, vioară, etc.) vă putem crea la cerere un cont ftp pe serverul nostru, astfel încât nici nu va fi nevoie să vă deplasați până la noi.


Pe lângă serviciile de înregistrare, în studiourile noastre puteți beneficia și de mixaj sau mastering profesional, la cerințe și standard compatibil cu orice studio profesional din lume. La cerere, vă putem asigura serviciile de mixaj sau mastering la unul din studiourile cu care colaborăm din Statele Unite sau Suedia.

Aveţi întrebări?


Pentru orice întrebări sau comunicare directă cu studioul prin serviciul Skype ne puteți scrie aici.
©Copyright 2012 Credo Music. All Rights Reserved.